Trevligt möte

Hej! Jag åker hem från en trevlig middag och Jeanette, Peter och Linus där vi åt kyckling satay med ris och vitlöksbröd med olivcreme. Efter när vi ska gå ut till bilen så ser jag Anders Bagge gå till sin Porsche och JA!! Den verkliga Anders Bagge!

Kram Olivia



Kommentarer
Janetet

Det var så kul att träffa er igår....otroligt att jag lyckades göra en maträtt med 2 ingredienser som Embla absolut inte kunde äta!!!...hahaha...Tur att det alltid finns matlådor i frysen... Jasså du mötte Anders här utanför igår....då kan jag tala om varför han var/är här. Han var på dop igår. Sara som han är gift med bodde ju i våran trappuppgång och hennes fd man bor kvar med deras barn & nu har han en ny tjej och dom har fått barn.....fattar du????...S...



Pöss & Kräm NättanPlättan!

2012-04-01 @ 10:28:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Embla & Olivia

Hej glada nätsurfare! Du har nu hittat in på en lite udda blogg. Vi är två systrar som bloggar om vårat liv och om alla knasigheter som vi ständigt råkar ut för. Vi bloggar från resor med familjen, om fina bilder, mat och mode och annat lite smått och gott kan du hitta om du skrollar ner en bit.

RSS 2.0