Trevligt möte

Hej! Jag åker hem från en trevlig middag och Jeanette, Peter och Linus där vi åt kyckling satay med ris och vitlöksbröd med olivcreme. Efter när vi ska gå ut till bilen så ser jag Anders Bagge gå till sin Porsche och JA!! Den verkliga Anders Bagge!

Kram Olivia

Är kannibaler en sjukdom?

Skaldjursfrossa

Vi har nyss kokat upp våran sista hummer från förra årets höstfiske. Det som stod på menyn var gratinerad hummer, avoka-lime-basilikaröra, räkor, kräftor och västenbottenpaj.
Det var jättegott och nu har familjen nog gått upp några kilo till!


Kram Embla & Olivia

tjäna pengar?

Hej! jag ska köpa en macbook pro 13 tum och jag behöver smarta sätt att tjäna ihop pengar. OBS!!! inget kriminellt!! jag har kommit på att jag ska sälja min stjänskickare och om ni är intresserade så meddela gärna. Men kom gärna med tips på hur jag kan samla ihop lite kosing.
Kram Olivia

Kent - 999

Kents nya låt!
Själv tycker jag att den kommer igång först på slutet, "999 saker jag aldrig skulle göra, dem vägs upp av 999 värre säker jag gjort!" Då blir den riktigt bra!


Kram Embla

Mitt första inlägg

Hej! Jahop det här är mitt första egna inlägg på bloggen och jag tror jag börjar lära mig lite nu! "tummar upp". Just nu väntar jag på att få börja so där vi ska skriva om relationer i religioner. Jag ska jobba med hinduism, buddhism, någon liten religion som jag inte vet och en sekt som heter heavens gate tänkte jag!

Kram Olivia

I mörkret

Hej på er!

Var roligt med alla dessa positiva förväntningar om denna bloggen! Det ska bli jättekul att driva den!

Jag ligger just nu i min säng i mörkret och väntar på att kunna bli trött. Det verkar inte som om det går så bra faktiskt... Olivia har redan somnat och ligger nu och pratar i sömnen som vanligt.

Alarmet ringer kl. 7 i morgon, dax för skola och dubbel lektion med matte E. Det är bra att man väcks av ett godmorgon ifrån någon man tycker om annars hade jag aldrig kunnat komma upp så tidigt!

Kram Embla

Välkomna alla nya läsare!

Hej!
Som ni kanske märker, har vi syskonen Nilsson på Öckerö äntligen startar en gemensam blogg! Vi hoppas att ni kommer älska den för det gör vi redan.
Vi kommer att blogga om, resor, film, mode, musik och familjens knasiga dåd. Dessutom kommer vi försöka få in lite videobloggar lite här och var som ni kan skratta gött åt när vi låter konstigt. För visst låter man alltid konstigt när man hör sig själv i en video?!
Kram Embla & Olivia


Embla & Olivia

Hej glada nätsurfare! Du har nu hittat in på en lite udda blogg. Vi är två systrar som bloggar om vårat liv och om alla knasigheter som vi ständigt råkar ut för. Vi bloggar från resor med familjen, om fina bilder, mat och mode och annat lite smått och gott kan du hitta om du skrollar ner en bit.

RSS 2.0