Marstrand, kappsegling, vänner!

Igår åkte jag, Sofia och Frida upp till Marstrand och kollade på segling. Alexander har seglar Stena youth match cup Sweden och igår var det final. 
Alexander är väldigt nöjd och glad för han kom 2:a! GRATTIS! Det var spännande och väldigt roligt att titta på! Väldigt duktiga tävlingsledare som skötte det hela snygg och man fick reda på allt som hände på havet av en speaker som hade super koll! 
 
Medans vi väntade på att Alexander skulle segla sin match så skulle Frida ta kort på fåglar, så vi matade dem med mackorna som blev över och det blev krig om de utsökta brödbitarna! Lite läskigt men kul iallafall.
 
Sedan åkte vi hem och skulle äta min utsökta lax i folie med svamp. Väldigt gott. Vi tittade på hava Hanibal innan vi stängde av och ville sova för filmen sög. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för en fin dag!
 
Kram Embla


Kommentarer
Frida

Det var ju bara du som tyckte att filmen sög! Men det har varit en skoj helg (:

2012-07-08 @ 16:55:07
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Embla & Olivia

Hej glada nätsurfare! Du har nu hittat in på en lite udda blogg. Vi är två systrar som bloggar om vårat liv och om alla knasigheter som vi ständigt råkar ut för. Vi bloggar från resor med familjen, om fina bilder, mat och mode och annat lite smått och gott kan du hitta om du skrollar ner en bit.

RSS 2.0